Pages

Sunday, January 23, 2011

sume tentang BELOK

wink-wink
ni first post aku..
akhirnya siap jugak!
dulu aku memang tak minat nak belok2 ni..
(dalam hati berkata)
mengarut je sape2 main belok2 ni!
sekarang! 
aku da terjebak dengan belok2 ni
<bab kata orang tua2>
-jangan mengata orang nanti berbalik pada diri sendiri-
hahahaha!! da malu situ...
ok!
kalau korang cakap belok aku ni sangat buruk and selekeh and macam2 lagi kutukan..
aku tak kisah!!
sebab....
aku jamin korang mula2 buat belok pun 
buruk cam taek jgk kn! 
haha..
ok enuf for mencarut!
sini..aku nk berterima kasih pada
Cik norsuhada binit a. razak
sbb kau la aku terjebak dalam belok ni!
and terima kasih sbb ada ajar aku jgk dalam mengedit ni..
haha (nanti ajar aku lg)
masih kepeningan ok!
now...
 cukup pasal suhada!

now is about me..
aku wuny

aku tahu gambar ni sedikit gedik..
tapi apa kau kisah..
belok aku 
haha
ok!
kenapa aku nak buat belok ni?????
sebab aku rase tempat ni lah
satu2 ye boleh buat aku mencarut!
and boleh kongsi kehidupan aku
yeah!
aku tahu i'm not the artist!
haha..
tapi mane tahu korang boleh 
jadikan kehidupan aku ni
sebagai satu 
pendoman 
pengalaman
dan apa2 kaitan..


ok!!
enuf for today...
ooops!
lupa...
ada satu rahsia nak bagitahu..
hehe kalau la..
satu hari nanti korang...
membaca belok ku ni
and terdapat spelling error..
hahah!!
aku minta maaf..
aku memang failed skit pasal mengeja ni!
dari kecik...
tapi 
bahasa melayu aku
tetap A?? hahah
bersyukur...
NOKTAH!!
cukup disini!
aku ucapkan selamat menjelajah
belok aku ini!
^-^





No comments:

Post a Comment