Pages

Tuesday, January 25, 2011

BELL Presentation

GELABAH BEROK!
ni la akibat buat keje last minutes~
haha balik rumah sakan, berehat2...relax tgk tv...main dgn gemok (Kucing)...Jalan2 dgn mama..
Sampai tak ingat and malas nak buat assgment untuk presentation...
Hari ini tepat pukul 2 aku kene tahan kencing duduk depan cakap2 merapu sampai 8minutes hahaaha!
slide dah siap dah semalam buat sampai pukul 2... grrr!! NYESAL LAST MINUTE buat hehehe...
wink2...
gelabah beruk ini juga ditujukan pada cik khachak and cik bella.. yang turut sama seperti ku..
tapi yang best mereka ni........ group yang pertama present hahaa... gelabah la cam beruk ye kawan2 ku...
to miss BELL aku... jangan lah kau nak banyak menyoal kami....
PAHAM???? hahaha...
NOKTAH!!
to be continued........

No comments:

Post a Comment