Pages

Thursday, January 27, 2011

kepada semua gadis-gadis ....

Just The Way You

Oh, her eyes, her eyes, make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair, falls perfectly without her trying
She's so beautiful, and I tell her every day

Yeah, I know, I know, when I compliment her she won't believe me
And it's so, it's so, sad to think that she don't see what I see
But every time she asks me do I look ok, I say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are(yeah)

Her lips, her lips, I could kiss them all day if she let me
Her laugh, her laugh, she hates but I think it's so sexy
She's so beautiful, and I tell her every day

Oh, you know, you know, you know, I'd never ask you to change
If perfect's what you're searching for then just stay the same
So, don't even bother asking if you look ok
You know I'll say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are
The way you are, the way you are
Girl you're amazing, just the way you are

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing, just the way you are. Yeah

Tuesday, January 25, 2011

BELL Presentation

GELABAH BEROK!
ni la akibat buat keje last minutes~
haha balik rumah sakan, berehat2...relax tgk tv...main dgn gemok (Kucing)...Jalan2 dgn mama..
Sampai tak ingat and malas nak buat assgment untuk presentation...
Hari ini tepat pukul 2 aku kene tahan kencing duduk depan cakap2 merapu sampai 8minutes hahaaha!
slide dah siap dah semalam buat sampai pukul 2... grrr!! NYESAL LAST MINUTE buat hehehe...
wink2...
gelabah beruk ini juga ditujukan pada cik khachak and cik bella.. yang turut sama seperti ku..
tapi yang best mereka ni........ group yang pertama present hahaa... gelabah la cam beruk ye kawan2 ku...
to miss BELL aku... jangan lah kau nak banyak menyoal kami....
PAHAM???? hahaha...
NOKTAH!!
to be continued........

Sunday, January 23, 2011

di hari-hari malas aku di rumah~

seronoknya! berada dirumah...
aku sedang berfikir, cik khachak & cik bella sedang bersusah payah bangun tido pergi kelas!
yeah! hari isnin memamg hari kesusahan pada kitaorang!
maklumlah...kelas pack dari pagi sampai malam
grr kejam sape yang buat jadual kami tu..
lagi yang tak puas hati nya...
kami terpaksa menahan kejelesan!!
sebab???????
tak pernah2 kitaorang punya kelas jumaat sampai petang...
3pm until 6pm.........
mau rase tahap nak kejar bus balik umah...
metrobus........sri jengka.......
korang off la hari jumaat tuh!
biar sume student yang kelas habis tengah hari tuh...
balik mcm kitaorang!!!
hari sabtu............>>>>> ='(


ok!berbalik pada cik khacaks  cik bella!
tunggu aku balik k??
bilik macam biase kena lah MOP, VACUUM ( guna hairdry wawa), & LAP apa patut k!
aku kat rumah sihat jea!!
terlampau sedap tido atas katil EMPUK lah! hehehe 
tak payah lah jeles..
nanti GONG XI FAI CAI <mr boxer>
aku lah yang paling lewat balik umah!
persetan betol lah!!
tapi bila memikirkan aku nak buat amal untuk orang OKU (kurang upaya)
aku sanggup..pe salah gadaikan balik lewat tu dengan buat amal.
so cik khacak & cik bella..korang pun kena buat amal..
balik lewat sesame jum! aku tahu korang baik & suka buat amal...


eh?? bila aku nak mandi ni haha..
hujan pulak.. memang terase lah macam duduk planet PLUTO
kalau mandi sekarang kan? kan? hahahaha
mama pulak keluar dengan kawan2...
perot aku pulak dah disi dengan nasi minyak masin....
so...its time to sleep back ke???? hahhahahaha
tido lah kejap..nanti mandi mase nak keluar dengan mama!! =)
mama, mama! jum pergi kedai kasut.
kusat dah tak elok ==PPP  <masuk je kereta hari sabtu aku balik tu, inilah dialog aku tujukan pada mama>
wink-wink !! hahahhaha..
so petang nanti dapat lah kaki aku untuk memakai kasut yang baru...
tanah jengka! i will come with the new shoes!! 

ok!! NOKTAH...
petang nanti aku uplod gambar kasut baru aku tu ok!!
will continue..
^-^




sume tentang BELOK

wink-wink
ni first post aku..
akhirnya siap jugak!
dulu aku memang tak minat nak belok2 ni..
(dalam hati berkata)
mengarut je sape2 main belok2 ni!
sekarang! 
aku da terjebak dengan belok2 ni
<bab kata orang tua2>
-jangan mengata orang nanti berbalik pada diri sendiri-
hahahaha!! da malu situ...
ok!
kalau korang cakap belok aku ni sangat buruk and selekeh and macam2 lagi kutukan..
aku tak kisah!!
sebab....
aku jamin korang mula2 buat belok pun 
buruk cam taek jgk kn! 
haha..
ok enuf for mencarut!
sini..aku nk berterima kasih pada
Cik norsuhada binit a. razak
sbb kau la aku terjebak dalam belok ni!
and terima kasih sbb ada ajar aku jgk dalam mengedit ni..
haha (nanti ajar aku lg)
masih kepeningan ok!
now...
 cukup pasal suhada!

now is about me..
aku wuny

aku tahu gambar ni sedikit gedik..
tapi apa kau kisah..
belok aku 
haha
ok!
kenapa aku nak buat belok ni?????
sebab aku rase tempat ni lah
satu2 ye boleh buat aku mencarut!
and boleh kongsi kehidupan aku
yeah!
aku tahu i'm not the artist!
haha..
tapi mane tahu korang boleh 
jadikan kehidupan aku ni
sebagai satu 
pendoman 
pengalaman
dan apa2 kaitan..


ok!!
enuf for today...
ooops!
lupa...
ada satu rahsia nak bagitahu..
hehe kalau la..
satu hari nanti korang...
membaca belok ku ni
and terdapat spelling error..
hahah!!
aku minta maaf..
aku memang failed skit pasal mengeja ni!
dari kecik...
tapi 
bahasa melayu aku
tetap A?? hahah
bersyukur...
NOKTAH!!
cukup disini!
aku ucapkan selamat menjelajah
belok aku ini!
^-^