Pages

Saturday, July 23, 2011

LOVE ! LOVE !



Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah


Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah



I <3 you 

Friday, July 22, 2011

Time Over



Mungkin aku akan rindu mereka
 
Mungkin mereka sudah jauh

Mungkin mereka akan buzy 

Korang mungkin kawin

Korang mungkin sambung study

Korang mungkin akan berkerja

Korang mungkin akan mengejar anak

Korang mungkin sibuk jaga suami

Korang mungkin sibuk buka business

Kita mungkin tak akan satu bilik lagi

Kita mungkin susah nak makan sama2 lagi

Kita mungkin susah nak karok lagi

Kita mungkin susah nak jalan ke kelas sama2 lagi

Kita mungkin susah nak bergelak ketawa lagi

Aku mungkin susah nak pinjam baju korang lagi

Aku mungkin susah nak usik korang lagi

Aku mungkin susah nak tengok muvee ngn korang lagi

Aku mungkin susah nak baring atas katil korang lagi

Aku mungkin tak akan rasa gila macam ni lagi

JUST NAK BAGITAHU

I WILL MISS YOU GIRLS

AFTER ALL WE HAD BEEN TOGETHER

ITS WILL BECOME SWEETSWEET MEMORY AFTER



Thanks for the sincerely friendship








Thursday, July 21, 2011

Canteks & Khacaks


Setiap ciptaan TUHAN memang berbeza-beza

Ada keunikan dan kelebihan sendiri

Apa aku nak share dekat sini pasal canteks and khacaks! Korang perasan tak selama ni, bila kita lihat kat mana LAH! tak kira FACEBOOK! TAGGED! BLOG! MYSPACE! SKYPE! YM or ape-ape sewaktu denganya..Setiap kali ada minah canteks or abg khacaks meti ramai nak add mereka! nk komen mereka lah! nak macam2 lagi! n for sure bagi yang sangat2 merendah diri ni mereka rasa kagum! jeles! dalam kepala otak korang mesti ada dialog mcm ni kan " kenapa la aku tak mcm ni" kenapa lah kau ni comel" kenapa lah aku tak putih macam ni" "cantikye rambut dia" dan banyak lagi LAH persoalaan KENAPAYE di hati n otak anda! betol tak??? haha!! bukan ape ye sebab aku pun macam tu lah! bukan masalah dengki or apa..tapi kagum dengan ciptaan ALLAH berikan..so bagi yang terasa diri mereka tu tak hensem lah tak canteks lah! hye come on!! bangkit skit! setiap yang canteks malah khacaks tu ada juga kelemehan mereka! setiap orang bukan sempurna..hye hello! sedar skit..tak semestinya sifat fizikal je kita kena lihat..hati dalaman pun kena kaji taw! tak guna canteks or khackas tapi hati busuk! betol tak??semua ini cuma pinjaman dari ALLAH.. so tak payah lah korang nak merendah diri sangat..kaji diri..selami ape keistimewaan yang ada pada korang! 


CIPTAAN TUHAN ADALAH INDAH












wee.. sekadar mahu berkongsi 



Tuesday, July 19, 2011

Aku kah!


Aku bukan penyanyi..

Aku bukan artis..

Aku bukan seorang penghibur..

Aku hanyalah aku...




Dimana-mana

Toilet

Dalam hostel UiTM

Classroom

Dicelah-celah telinga korang

Juga Didapor

Malah Di Mercu

Dimana tempat aku merasakan diri ini artis sementara

Pusat karoke satu-satunya aku tahu di Jengka

hahaha!

Memekak mungkin kerja aku

Tak nak dengar

Please off your ear

Tak peduli

Sedap or tak

aku tetap menghiburkan hati aku

Jum karok !!!





Monday, July 18, 2011

bersahaja ;)

mungkin awal

mungkin lewat

mungkin baru

mungkin lama

Tetap sayang  >>>>>

..KAMU...


cuti mid term..

1 minggu..

menunggu detik..

kembali berdua..

bertenggek di tangga DEPAN kompleks

muka kami berada dalam VAN

berada di PAGAR..

mungkin di PASAR..

mungkin juga di LIBRARY

di Sekitar UiTM..

Hanya kami yang tahu..

hehehehe 






Tepat 2:46 a.m.

Aku masih terjaga..

Menelaah Facebooking

TAK DAPAT TIDO LAH!

Hencik buncyit! da tido..

Tinggal aku sorang dengan TB!

ok nak tido juga~

being sleepy beauty tonite !



ZZzzZZ 

Strangers that i love


Entah! Bagaimana! Di Mana!

Its happend to fast!

Login Facebook!

Get to know each other!

Pushh!!!

We are in relationship ;P

Age?Status?

I Don't Care 

We care each other..

Trust me i will make you happy ever BUNCET!!! :D



Mid Term Break!

SATU MINGGU

Sudah puas untuk aku rehatkan minda dari semua 

siksa-siksa assigment yang berlambak

and buat kepala aku kelaut!

Saat-saat yang dinantikan

duduk dirumah 

boleh tido lambat! bangun lambat! tak payah nak fikir-fikir

esok nak pakai baju apa..nak budget bangun kol bape..

mase ini aku bebas tentukan bila aku nak bangun! nak makan! 

malah!!! NAK MANDI! haha

seronok!puas!

HOME SWEET HOME ;)

Saturday, July 16, 2011

New life begin!!!!




aku dengan wajah baru..

Alhamdulilah dengan izin ALLAH aku kembali menerima CINTA baru

setelah lame aku menyepi dan cuba memberi ruang 

kepada yang  layak..

akhirnya pintu hati aku terbuka..

BERSYUKUR

aku kembali bersinar...

Tidak peduli kata orang

Tidak peduli apa orang akan fikirkan..

DELETE OLD MEMORY

CREATE NEW SWEET MEMORY

segalanya akan aku jadikan pengajaran 

InsyALLAH dengan izinNYA 


AZRIN AIDIL 

Thanks sebab buka hati i dan terima i seadanya..

FOR my LOVELY FRIENDS


Thanks bagi support yang membina

Sayang korang..

Norsuhada A. Razak & Nabila Junaini