Pages

Wednesday, January 25, 2012

Practical ohhh Practical





Syukur alhamdulilah, genap hari ini dah masuk 66 hari aku berada di syarikat ini : iaitu menjalani aktiviti berkerjaya aku atau dalam bahasa omputeh practical training.. Pada mulanya hasrat nak datang berpraktikal tu memang lah agak keliatan disebabkan aku mengaku aku TERAMAT lah MALAS nak bangun pagi !!grr mula lah mengira hari demi hari bila lah practical aku ni nak habis.. kat sane macam-macam kita kena tahan karenah !! jadi pelakon handalan sikit! yang pada mulanya aku ni seorang yang riuh rendah boleh jadi pendiam sejenak disana! alamak hai bosannya...sebab itu bukan aku!! so nak dijadikan cerita aku makin happy disane..membuat pekerjaan aku macam biasa taip surat,memo, jadual,record fail ada yang tak irreverent dalam subject aku pun kena buat!! contoh : jadi minah despacth, tolong makcik buat surat dia sebab tak reti 1 habuk.. and macam-macam lagi lah ! tapi nak buat macam mane.. we must face all this thing to become an excellent student n worker!! n today !! 25 january 2012 my beloved lecturer En Amli datang untuk mengeveluate aku?? haha agak gementar disitu..tapi stady! ape-ape pun thanks pada my supervisor Puan Emi sebab bos paling sporting pernah aku ada!! semoga jasa mu dikenang.. n one more things insyALLAH kalau ada rezeki Puan Emi suruh aku sambung contract berkerja disitu.. so bolehlah aku kerja sementara tunggu nak sambung degree bulan 9 tahun 2012 ini.. AMIN! semoga segalanya berjalan lancar.. for those especially my frens yang lecturer tak datang lagi tu.. nak tanya tips pape.. just ask me here ! NO FACEBOOKING ;) Gud luck to ALL!

No comments:

Post a Comment