Pages

Thursday, July 21, 2011

Canteks & Khacaks


Setiap ciptaan TUHAN memang berbeza-beza

Ada keunikan dan kelebihan sendiri

Apa aku nak share dekat sini pasal canteks and khacaks! Korang perasan tak selama ni, bila kita lihat kat mana LAH! tak kira FACEBOOK! TAGGED! BLOG! MYSPACE! SKYPE! YM or ape-ape sewaktu denganya..Setiap kali ada minah canteks or abg khacaks meti ramai nak add mereka! nk komen mereka lah! nak macam2 lagi! n for sure bagi yang sangat2 merendah diri ni mereka rasa kagum! jeles! dalam kepala otak korang mesti ada dialog mcm ni kan " kenapa la aku tak mcm ni" kenapa lah kau ni comel" kenapa lah aku tak putih macam ni" "cantikye rambut dia" dan banyak lagi LAH persoalaan KENAPAYE di hati n otak anda! betol tak??? haha!! bukan ape ye sebab aku pun macam tu lah! bukan masalah dengki or apa..tapi kagum dengan ciptaan ALLAH berikan..so bagi yang terasa diri mereka tu tak hensem lah tak canteks lah! hye come on!! bangkit skit! setiap yang canteks malah khacaks tu ada juga kelemehan mereka! setiap orang bukan sempurna..hye hello! sedar skit..tak semestinya sifat fizikal je kita kena lihat..hati dalaman pun kena kaji taw! tak guna canteks or khackas tapi hati busuk! betol tak??semua ini cuma pinjaman dari ALLAH.. so tak payah lah korang nak merendah diri sangat..kaji diri..selami ape keistimewaan yang ada pada korang! 


CIPTAAN TUHAN ADALAH INDAH












wee.. sekadar mahu berkongsi 



No comments:

Post a Comment